Van Boheemen van de Kvk:
“Ik verwacht dat het traditionele beeld dat bij zp-ers leeft over overheid en vice versa
kan worden doorbroken met dit project. Wel moeten we daar nog een slag in slaan.”

Voorzitter van VNO-NCW Midden, JP Kiefmann, gaf aan dat zp’ers nog geen onderdeel zijn van beleid, maar dat gezien de aantallen, dit wellicht eerdaags op de agenda gaat komen. 

“Ook in tijden van bezuinigingen zijn nog volop opdrachten te vervullen.”
aldus de inkoopadviseur van de gemeente Doetinchem

Boodschap van wethouder:
‘Zorg-zp’ers in de Achterhoek, er zijn veel kansen voor jullie, want er komt veel meer behoefte aan flexibele zorgprofessionals.’

Henk Dijk, voorzitter van ONZ Achterhoek en penvoerder van Pr8werk:
“Collectief staan we sterker om aandacht te vragen voor de groep zelfstandigen.”

Missie Pr8werk: meer werk voor zelfstandige professionals (=zp’ers) in de Achterhoek. Wij organiseren jaarlijks twee vraaggestuurde bijeenkomsten waarin opdrachtgevers (Ondernemers, Overheid en Organisaties) en zp’ers elkaar ontmoeten en bewust worden wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Drie Pr8werkbijeenkomsten Zorg

In het jaar 2013 zijn drie pr8werkbijeenkomsten georganiseerd. Deze stonden in het teken van de zorg: ‘Gezocht, zorg-zp’er in de Achterhoek’ in juni, in samenwerking met de meeste zorgaanbieders in de Achterhoek, bemiddelaars, de gemeente Doetinchem en een aantal pionierende zorg-zp’ers uit de Achterhoek. Vervolgens na de zomer een vervolgsessie voor samenwerkende zorg-zp’ers ‘En nu samen doorpakken, zorg-zp’ers’ en ‘Ik start SMART in de Zorg’, in samenwerking met Kamer van Koophandel, ZZP Nederland en zp’ers uit onze regio.

 

Opbrengst rondetafelgesprek en zwermsessie

 

Pr8werkbijeenkomst zorg juni 2013

Pr8werkbijeenkomst zorg november 2013

Pr8werkbijeenkomst december 2013